Kako danes do nepremičnine Portorož?

Vsi vemo kako drage so danes nepremičnine in kako težko je priti do njih. So pa v Sloveniji določeni kraji, kjer so nepremičnine še dražje, kot pa drugod. Takšne so sigurno nepremičnine Portorož. Kdo si ne bi želel živeti v Portorožu? Mislim, da je večina ljudi takšnih, ki bi z veseljem imeli nepremičnino v Portorožu blizu morja. 

Kako danes do nepremičnine Portorož?

Sam sem zelo trmast človek in vedno, ko si nekaj zadam tudi uresničim. Tako sem si pri 20 letih odločil, da si bom enkrat kupil stanovanje na obali. Bil sem namreč študent v Portorožu in takrat sem spoznal, kako zelo všeč mi je ta kraj. Po končanem študiju pa sem se vrnil domov. Tako sem živel doma in dobil službo blizu doma. Tako sem takoj začel varčevati. Starši so mi pogosto rekli, da naj odneham, ker so nepremičnine Portorož nedostopne za navadne ljudi. Mene pa je to še bolj vzpodbudilo, da sem varčeval. Ko sem bil star 30 let, je prišla priložnost, da sem lahko kupil stanovanje. Ja, kupil sem stanovanje v Portorožu. Sedaj še vedno živim doma, sem pa skoraj 3 mesece poleti na morju. Moj plan je menjati službo in se preseliti na obalo. 

Hotel sem povedati samo to, če je želja dovolj močna, se vam lahko tudi uresniči. Meni se je, čeprav so nepremičnine Portorož bile zame samo sanje. Danes sem ponosen lastnik nepremičnine in resnično sem srečen, da mi je to uspelo. Še si bom zadal cilje, ker človek mora imeti cilje, saj ga to osrečuje. Najprej pa bom poskrbel, da bo moje stalno prebivališče na morju v Portorožu. To so moje sanje, ki jih bom kmalu uresničil. Res je, da so nepremičnine Portorož zelo drage in nedostopne, vendar jaz sem dokaz, da se vseeno da, če se le hoče. Danes sem ponosen lastnik stanovanja na morju. Še vedno pa so nepremičnine Portorož za moje mnenje predrage.